Atletski klub Zagreb

Otvoreno prvenstvo Hrvatske u višebojima – dojmovi, fotografije i video

Neki od osvajača medalja s Otvorenog prvenstva Hrvatske u višebojima podijelili su s nama svoje dojmove s natjecanja:

Stjepan Jan Cik (srebrni na mlađejuniorskom desetoboju): Vrlo sam zadovoljan natjecanjem i otvaranjem sezone. Bilo je par bacačkih kikseva, ali višeboj je solidno odrađen. Spreman iščekujem ostatak sezone!

Marko Čuljak (srebrni na seniorskom desetoboju): Iako je bilo uspona i padova, jako sam zadovoljan rezultatima, a posebno su me iznenadili koplje i motka. Drago mi je sa sam konačno prešao granicu od 6000 bodova, iako tu ima još dosta prostora za napredak. Atmosfera na cijelom višeboju je bila i više nego ugodna i poticajna, a osim natjecateljima na tome mogu zahvaliti i treneru Siniši Ciku. Nadam se da će i ostatak sezone biti u takvom tonu.

Anton Milanović (zlatni na mlađejuniorskom desetoboju): Sveukupno gledano, zadovoljan sam napretkom u odnosu na prošlu godinu te samim rezultatom na kraju. U nekim disciplinama nedostajalo je malo koncentracije, no to je sastavni dio višeboja. Ostaje žal što je malo falilo do norme, no sljedeću priliku imam već početkom lipnja, gdje će fokus biti uperen u tehničke nedostatke. Kao zaključak mogu reći da ovaj desetoboj dokazuje da se dobro radi i trenira te da samo treba pratiti trenerove upute.

NATJECANJA, OSTALO, REZULTATI Comments Off on Otvoreno prvenstvo Hrvatske u višebojima – dojmovi, fotografije i video


komentiranje je zabranjeno.